TIP NEKRETNINE

×
Resetiraj sve

Filteri

×
Spavaće sobe & Kupaonice

Spavaće sobe & Kupaonice

×

Spavaće sobe

Sve
+0 +5

KUPAONICE

Sve
+0 +5
Resetiraj sve

kupnja/najam

Najam
Remington Realty

Tipovi nekretnina

Remington Realty

LOKACIJA

Remington Realty
Remington Realty
Remington Realty
Remington Realty

CIJENA

Sve
Remington Realty
-

korisna površina

Sve
Remington Realty
-

Površina zemljišta

Sve
Remington Realty
-

Spavaće sobe & Kupaonice

Sve
Remington Realty

Spavaće sobe Any

+

KUPAONICE Any

+

Sadržaj

Odaberite
Remington Realty
remington Realty BACK

Sadržaj
Odaberite

Pogledajte sve

Stil života

Odaberite
Remington Realty

Arhitektura

Odaberite
Remington Realty

Blizina mora

Odaberite
Remington Realty
Resetiraj sve

Luksuzne nekretnine za najam u Dalmaciji

Dalmacija poznata je po cjelogodišnjoj mediteranskoj klimi, opuštenom načinu života, mediteranskoj gastronomiji, poznatim vinarijama i obali s tisuću otoka. Od osam hrvatskih nacionalnih parkova, u Dalmaciji se nalaze četiri, uključujući Kornate, Mljet i slapove Krke. Brojni otoci, veličanstvene prirodne plaže, netaknuta priroda i povijesni mediteranski gradovi čine dalmatinsku obalu međunarodnom žarišnom točkom za ljubitelje jedrenja i jahtaškog stila života. Kulturno je ovo područje posebno poznato po svjetski poznatoj rimskoj palači u Splitu, koju je sagradio rimski car Dioklecijan koji je u poznim godinama abdicirao s prijestolja i povukao se na veličanstvenu dalmatinsku obalu.

Zračne luke u Zadru i Splitu osiguravaju snažne putničke veze s većinom europskih i međunarodnih gradova. Hamburg, London, Pariz i Beč udaljeni su svega nekoliko sati. Bilo da tražite kuću na moru, kuću s bazenom, vilu s pogledom na more ili luksuznu kuću za prodaju na obali, Dalmacija je savršeno mjesto za vašu kuću za odmor na Jadranu.

Galerija Mapa i Galerija Mapa
0 nekretnine u kolekciji
Prikaži

Nekretnine Dalmacija

Ako želite kupiti kuću u Dalmaciji, onda ste na pravom mjestu. Dalmacija nudi savršene lokacije za dom uz more. U našoj ponudi imamo kuće, vile i apartmane za prodaju u ovoj posebnoj regiji. Nije važno tražite li nekretninu uz more, u planinama ili usred šume. Uz naš portfelj luksuznih nekretnina, postoji odgovarajuća nekretnina za sve želje.

Što trebate znati o Dalmaciji

Regija Dalmacija smještena je na istočnoj obali Jadranskog mora. Dalmacija je regija s posebnom povijesnom pozadinom i nalazi se na jugu i jugoistoku Hrvatske te u zapadnom dijelu Crne Gore.

Nakon raspada države Jugoslavije, krajolik se proteže na nekoliko manjih dijelova susjednih država, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Dalmacija se proteže uz obalu Jadranskog mora i duga je 338 kilometara.

Dalmacija ima površinu od 12.950 četvornih kilometara, a obala dijeli Dinarsko gorje od zaleđa. Dalmacija također uključuje brojne otoke kao što su Hvar, Brač, Korčula i mnogi drugi. Uz prekrasnu obalu, pješčane i kamene plaže, Dalmacija nudi mnoge druge atrakcije, kao što su:

 • Kulturno-povijesni spomenici
 • Nacionalni park Krka
 • Nacionalni park Plitvice
 • Prekrasni stari gradovi i bezbrojni otoci
 • Muzeji
 • Palače, crkve i samostani
 • Slapovi
 • Modra špilja

 

Za obitelji i djecu, ali i samce i/ili parove, u Dalmaciji postoji i veliki izbor aktivnosti kao što su:

 • Razni izleti na dalmatinske otoke
 • Ekspres čamac, jet ski i izleti brodom
 • Gradski izleti s vodičem
 • "Game of Thrones" turneje
 • Ture kajakom na moru
 • Kušanje vina
 • Povijesne i gastro ture

 

U regiji Dalmacije nemate priliku samo uživati u prekrasnim sunčanim satima uz more, već možete bezbroj toga doživjeti i istražiti.

Dalmacija je regija s brojnim posebnostima i raznim znamenitostima. Nakon topline mještana i individualnog šarma gradova i sela, to je najvažniji čimbenik da se osjećate ugodno i kao kod kuće.

Klima u Dalmaciji

Na otocima i na obali Dalmacije vlada sredozemna klima. Zime su vrlo blage, a prohladna godišnja doba imaju vrlo ugodne temperature, pritom ne dopuštajući da ljeto završi. Usred ljeta je jako vruće pa more nudi savršeno i potrebno hlađenje.

Kupnja kuće u Dalmaciji

Veliki san mnogih posjetitelja prelijepe i raznolike regije Dalmacije je posjedovati dom u ovom prekrasnom kraju. Nijedna želja ovdje ne ostaje neostvarena te ova regija pruža bezbroj aktivnosti i znamenitosti za svačiji ukus. Nije važno posjetite li povijesne stare gradove, otoke, nacionalne parkove ili jednostavno uživate u dobroj hrani i čistom moru. Jednom kada ste bili ovdje, uvijek ćete se htjeti vratiti. Nudimo vam različite nekretnine na prodaju i savjetujemo vas kako biste pronašli savršenu nekretninu u Dalmaciji i učinili je svojim domom.

Dalmacija je savršena regija za Vaš dom uz more i nalazi se u samom srcu Europe. Nudimo Vam optimalan izbor luksuznih nekretnina koje odgovaraju svakom ukusu. Kod nas možete kupiti stanove, kuće i/ili vile u Dalmaciji.

Uronite u čaroban svijet Dalmacije i prepustite se inspiraciji našim nekretninama u Dalmaciji. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nejasnoća ili sugestija, ostajemo Vam rado na raspolaganju.

Kupnja nekretnine u Dalmaciji i što treba uzeti u obzir

U Dalmaciji, kao i svugdje u Hrvatskoj, vrijede ista pravila i zahtjevi za kupnju nekretnine. Na često postavljano pitanje tko može kupiti nekretninu u Hrvatskoj lako je odgovoriti - svaki građanin EU. Jedini uvjet za kupnju kuće ili stana u Hrvatskoj je postojanje hrvatskog poreznog broja, OIB-a. To se može zatražiti u poreznoj upravi Republike Hrvatske.

Ostale najvažnije informacije o tome možete pronaći na našoj općoj podstranici “Kupnja kuće uz more u Hrvatskoj”. Želite li kupiti kuću u Dalmaciji, preporučamo da potražite opsežan savjet i stručnu podršku u tom procesu. To će Vam uštedjeti puno vremena i posla, a Vi ćete se moći u potpunosti usredotočiti na svoju nekretninu iz snova.

Remington Christie's želi ostvariti Vaše snove i tu smo da Vam pomognemo kroz cijeli proces. Radujemo se što ćemo Vas upoznati i biti u mogućnosti da Vam pružimo podršku u potrazi za Vašom kućom ili stanom iz snova u Dalmaciji.

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.