-
-

Luksuzne nekretnine za najam u Dalmaciji

Dalmacija poznata je po cjelogodišnjoj mediteranskoj klimi, opuštenom načinu života, mediteranskoj gastronomiji, poznatim vinarijama i obali s tisuću otoka. Od osam hrvatskih nacionalnih parkova, u Dalmaciji se nalaze četiri, uključujući Kornate, Mljet i slapove Krke. Brojni otoci, veličanstvene prirodne plaže, netaknuta priroda i povijesni mediteranski gradovi čine dalmatinsku obalu međunarodnom žarišnom točkom za ljubitelje jedrenja i jahtaškog stila života. Kulturno je ovo područje posebno poznato po svjetski poznatoj rimskoj palači u Splitu, koju je sagradio rimski car Dioklecijan koji je u poznim godinama abdicirao s prijestolja i povukao se na veličanstvenu dalmatinsku obalu.

Zračne luke u Zadru i Splitu osiguravaju snažne putničke veze s većinom europskih i međunarodnih gradova. Hamburg, London, Pariz i Beč udaljeni su svega nekoliko sati. Bilo da tražite kuću na moru, kuću s bazenom, vilu s pogledom na more ili luksuznu kuću za prodaju na obali, Dalmacija je savršeno mjesto za vašu kuću za odmor na Jadranu.

Galerija Mapa i Galerija Mapa
0 nekretnine u kolekciji
Prikaži

Nekretnine Dalmacija

Ako želite kupiti kuću u Dalmaciji, onda ste na pravom mjestu. Dalmacija nudi savršene lokacije za dom uz more. U našoj ponudi imamo kuće, vile i apartmane za prodaju u ovoj posebnoj regiji. Nije važno tražite li nekretninu uz more, u planinama ili usred šume. Uz naš portfelj luksuznih nekretnina, postoji odgovarajuća nekretnina za sve želje.

Što trebate znati o Dalmaciji

Regija Dalmacija smještena je na istočnoj obali Jadranskog mora. Dalmacija je regija s posebnom povijesnom pozadinom i nalazi se na jugu i jugoistoku Hrvatske te u zapadnom dijelu Crne Gore.

Nakon raspada države Jugoslavije, krajolik se proteže na nekoliko manjih dijelova susjednih država, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Dalmacija se proteže uz obalu Jadranskog mora i duga je 338 kilometara.

Dalmacija ima površinu od 12.950 četvornih kilometara, a obala dijeli Dinarsko gorje od zaleđa. Dalmacija također uključuje brojne otoke kao što su Hvar, Brač, Korčula i mnogi drugi. Uz prekrasnu obalu, pješčane i kamene plaže, Dalmacija nudi mnoge druge atrakcije, kao što su:

 • Kulturno-povijesni spomenici
 • Nacionalni park Krka
 • Nacionalni park Plitvice
 • Prekrasni stari gradovi i bezbrojni otoci
 • Muzeji
 • Palače, crkve i samostani
 • Slapovi
 • Modra špilja

 

Za obitelji i djecu, ali i samce i/ili parove, u Dalmaciji postoji i veliki izbor aktivnosti kao što su:

 • Razni izleti na dalmatinske otoke
 • Ekspres čamac, jet ski i izleti brodom
 • Gradski izleti s vodičem
 • "Game of Thrones" turneje
 • Ture kajakom na moru
 • Kušanje vina
 • Povijesne i gastro ture

 

U regiji Dalmacije nemate priliku samo uživati u prekrasnim sunčanim satima uz more, već možete bezbroj toga doživjeti i istražiti.

Dalmacija je regija s brojnim posebnostima i raznim znamenitostima. Nakon topline mještana i individualnog šarma gradova i sela, to je najvažniji čimbenik da se osjećate ugodno i kao kod kuće.

Klima u Dalmaciji

Na otocima i na obali Dalmacije vlada sredozemna klima. Zime su vrlo blage, a prohladna godišnja doba imaju vrlo ugodne temperature, pritom ne dopuštajući da ljeto završi. Usred ljeta je jako vruće pa more nudi savršeno i potrebno hlađenje.

Kupnja kuće u Dalmaciji

Veliki san mnogih posjetitelja prelijepe i raznolike regije Dalmacije je posjedovati dom u ovom prekrasnom kraju. Nijedna želja ovdje ne ostaje neostvarena te ova regija pruža bezbroj aktivnosti i znamenitosti za svačiji ukus. Nije važno posjetite li povijesne stare gradove, otoke, nacionalne parkove ili jednostavno uživate u dobroj hrani i čistom moru. Jednom kada ste bili ovdje, uvijek ćete se htjeti vratiti. Nudimo vam različite nekretnine na prodaju i savjetujemo vas kako biste pronašli savršenu nekretninu u Dalmaciji i učinili je svojim domom.

Dalmacija je savršena regija za Vaš dom uz more i nalazi se u samom srcu Europe. Nudimo Vam optimalan izbor luksuznih nekretnina koje odgovaraju svakom ukusu. Kod nas možete kupiti stanove, kuće i/ili vile u Dalmaciji.

Uronite u čaroban svijet Dalmacije i prepustite se inspiraciji našim nekretninama u Dalmaciji. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nejasnoća ili sugestija, ostajemo Vam rado na raspolaganju.

Kupnja nekretnine u Dalmaciji i što treba uzeti u obzir

U Dalmaciji, kao i svugdje u Hrvatskoj, vrijede ista pravila i zahtjevi za kupnju nekretnine. Na često postavljano pitanje tko može kupiti nekretninu u Hrvatskoj lako je odgovoriti - svaki građanin EU. Jedini uvjet za kupnju kuće ili stana u Hrvatskoj je postojanje hrvatskog poreznog broja, OIB-a. To se može zatražiti u poreznoj upravi Republike Hrvatske.

Ostale najvažnije informacije o tome možete pronaći na našoj općoj podstranici “Kupnja kuće uz more u Hrvatskoj”. Želite li kupiti kuću u Dalmaciji, preporučamo da potražite opsežan savjet i stručnu podršku u tom procesu. To će Vam uštedjeti puno vremena i posla, a Vi ćete se moći u potpunosti usredotočiti na svoju nekretninu iz snova.

Remington Christie's želi ostvariti Vaše snove i tu smo da Vam pomognemo kroz cijeli proces. Radujemo se što ćemo Vas upoznati i biti u mogućnosti da Vam pružimo podršku u potrazi za Vašom kućom ili stanom iz snova u Dalmaciji.

×

Hvala Vam!

Zaprimili smo Vaš e-mail

Više informacija.