Remington Christie's

Agencija za nekretnine Istra

Christie’s International Real Estate – Remington Realty je vodeća agencija za nekretnine u Istri

Naš tim vodi se načelom integriteta kada je u pitanju kupnja, prodaja ili najam, kuće ili stana, procjena vrijednosti nekretnine te savjetovanje. Dobrog agenta za nekretnine u Istri karakterizira visoka razina profesionalne kompetencije, osobna predanost i stručno osposobljeni djelatnici s izvrsnim znanjem o nekretninama.

Remington I Christie’s jedan je od etabliranih agenata za nekretnine s izvrsnom reputacijom za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj.

Agencija djeluje na području cijele Hrvatske s glavnim uredom u centru grada Opatije, a Christie’s Remington agenti stavljaju poseban naglasak na personaliziranu uslugu nekretnina i osiguravaju profesionalnu kompetenciju. Kao Vaši osobni agenti za nekretnine, vidimo se kao integralni i pouzdani partner za sve aspekte Vaše nekretnine u Istri.

Tražite iskusnog agenta za nekretnine u Istri?

Pronađite svoj dom iz snova među odabranim vilama i kućama za prodaju diljem Istre. Visokokvalitetne luksuzne ponude su rijetke i zato je važno pronaći pravog agenta za nekretnine.

Istra je vrlo traženo i atraktivno područje za kupnju drugog doma/rezidencije u Hrvatskoj. Lijepo uređeni stanovi s pogledom na more, novoizgrađene moderne vile s bazenom ili nekretnine uz more u Istri su posebno tražene i sve popularnije.

Istra se prije svega ističe kao idealno mjesto za kupnju nekretnine zbog dobre infrastrukture, izvrsne hrane i vina, geografskog položaja, kao i bogate istarske povijesti i tradicije. Brojni restorani, kafići, vinogradi i butici obogaćuju krajolik ove regije i također nude visoku rekreacijsku vrijednost.

Nekretnine u Istri su vrlo tražene. Stoga je pri kupnji ili prodaji nekretnine preporučljivo konzultirati se sa specijaliziranim agentom za nekretnine za Istru. Naš profesionalni prodajni tim stoji vam na raspolaganju za bilo kakvu podršku koja vam je potrebna tijekom ovog procesa.

Nekretnine u Istri drže cijenu relativno stabilnom u odnosu na druge regije, posebice u usporedbi s nekim destinacijama u inozemstvu. Uz malo pažnje i pravi savjet, kupnja nekretnine u Istri je pametna investicija.

Duga istarska obala koja se proteže od Umaga do Pule nudi nekretnine različitih površina, arhitekture i cijena.

Na poveznicama u nastavku možete pogledati našu ponudu svih nekretnina za prodaju u Istri:

Zašto kupiti nekretninu u Istri?

Istra je najveći poluotok na jadranskoj obali i oaza nadahnuća i bogate baštine koja privlači fascinaciju putnika iz svih krajeva svijeta. Istra obuhvaća preko 2.800 km2 zemljišta s populacijom od preko 200.000 i dužinom obale od 445 km. Raskošno kulturno tkivo istarskog poluotoka satkano je od zgrada iz gotovo svakog kulturnog doba, uključujući spomenike svjetske klase, poput rimskog amfiteatra u Puli i Eufrazijeve bazilike u Poreču. Zelena, kopnena Istra, poznata po bijelom tartufu i svjetski poznatom maslinovom ulju, prekrivena je valovitim brežuljcima i plodnim ravnicama koje su kroz povijest Istre stvorile savršenu platformu za formiranje sela na brdima i vinograda. Danas zelena Istra nudi savršeni ambijent za butik seoske hotele, seoske restorane i vinske podrume. Plava, obalna Istra može se pohvaliti nekim od najekskluzivnijih hotela na jadranskoj obali, gastronomijom svjetske klase, Nacionalnim parkom Brioni i desetak starih, mediteranskih starih gradova raštrkanih obalom poluotoka.

Istarski poluotok nudi jedno od najrazvijenijih i najkvalitetnijih tržišta nekretnina na jadranskoj obali. Unutrašnjost Istre uglavnom je izgrađena od tradicionalnih kamenih kuća, finca, privatnih imanja i vila s bazenima, koje su u posljednje vrijeme sve više zamijenjene modernim kućama s bazenima i luksuznim imanjima za prodaju i iznajmljivanje. Primorski dio Istre nudi velik broj modernih i tradicionalnih nekretnina, uključujući kuće uz more, kuće s pogledom na more, luksuzne apartmane za prodaju i iznajmljivanje te luksuzne nekretnine za prodaju općenito.

Zračne luke u Puli, Rijeci, Trstu, Zagrebu i Veneciji osiguravaju snažne putničke veze s većinom europskih i međunarodnih gradova i čine Istru savršenim mjestom za Vaš drugi dom u srcu Europe.

Vaš agent za nekretnine u Hrvatskoj: Christie’s International Real Estate – Remington Realty

Naš tim jamči visoku razinu profesionalne stručnosti i iskustva u prodaji nekretnina u Hrvatskoj te će vas podržati u svim pitanjima ako želite prodati ili kupiti stan, kuću/vilu ili zemljište.

Ne samo u vođenju procesa prodaje/kupnje, već i u preciznoj procjeni vrijednosti, savjetima i podršci prodavateljima i kupcima do konačne ovjere kod javnog bilježnika, stojimo na Vašoj strani riječima i djelima.

Kao Vaš osobni agent za nekretnine, vidimo se kao integralni i pouzdani partner za sve aspekte vaše nekretnine u Hrvatskoj.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila (office@remingtonchristiesre.hr), telefona (+385 95 98 70 050) ili kontakt forme (kliknite ovdje).

×

Hvala Vam!

Zaprimili smo Vaš e-mail

Više informacija.