Remington Christie's

Kupnja kuće na moru Dalmacija

Christie’s International Real Estate - Remington Realty jedan je od vodećih stručnjaka za luksuzne nekretnine u svim regijama Hrvatske. I dalje se može očekivati ​​solidan porast vrijednosti za vile, kuće i stanove na luksuznim i premium lokacijama u Dalmaciji. Imajući to na umu, luksuzne nekretnine u Splitu i Zadru posebno su zanimljive.

Raspon luksuznih nekretnina u Dalmaciji kreće se od reprezentativnih stanova do prostranih i modernih vila. Bilo da se radi o Splitu, Zadru ili Šibeniku, ili nekom od najljepših otoka poput Brača, Korčule i Šolte, Dalmacija nudi probirljivim kupcima luksuznih nekretnina, vila i apartmana veliki izbor.

Luksuzne nekretnine - ulaganje s pouzdanim povećanjem vrijednosti

U međunarodnoj usporedbi, uzimajući u obzir kvalitetu lokacije i budući razvoj, luksuzna nekretnina u Dalmaciji održiva je investicija s pouzdanim povećanjem vrijednosti - bilo da se radi o stilskoj vili, prostranoj kući ili luksuznom stanu s njuh. Stalno rastuća potražnja, primjetno iz cijelog svijeta, također povećava šanse za povećanje vrijednosti.

Posebnu vrijednost imaju nekretnine prvi red uz more s izravnim pristupom plaži. Vrlo su tražene, a njihove cijene variraju ovisno o veličini, arhitekturi i razini uređenja interijera.

Na donjoj poveznici možete vidjeti našu ponudu nekretnina za prodaju u Dalmaciji:

Luksuzne nekretnine na prodaju - Dalmacija

Posebnosti pri kupnji luksuzne nekretnine

Stjecanje luksuzne nekretnine u Dalmaciji zahtijeva stručnu podršku i u rukama je specijaliziranog agenta za nekretnine.

Christie’s International Real Estate-Remington Realty jedan je od vodećih pružatelja visokokvalitetnih nekretnina i luksuznih nekretnina na traženim dalmatinskim lokacijama. Na zahtjev, možemo vam predstaviti odabrane ponude u segmentu luksuza, prema vašim željama i interesima. Također smo sretni podržati prodaju vaše dalmatinske luksuzne nekretnine i provesti stručnu procjenu nekretnine. Naši agenti za nekretnine uvijek su na vašoj strani.

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.