Remington Christie's

Kupnja kuća na moru Hrvatska

Pomažemo Vam pri kupnji ili prodaji Vaše nekretnine u Hrvatskoj. U srcu Europe, samo nekoliko sati vožnje od velikih europskih gradova uključujući Beč, Milano, München, Budimpeštu i Bratislavu, hrvatska obala je još uvijek neotkriveno mediteransko blago s rastućim tržištem luksuznih nekretnina.

Hrvatska je jedno od najbrže rastućih tržišta nekretnina na Mediteranu

Uz blagu mediteransku klimu tijekom cijele godine, bogatstvo međunarodnih letova u Hrvatskoj čini je savršenom destinacijom za drugi dom. Zračne luke u Rijeci, Trstu i Zagrebu osiguravaju snažne putne veze s većinom europskih gradova. Hrvatska obala s povijesnim mediteranskim gradovima, izvrsnom gastronomijom, sve većim brojem gastronomskih objekata s Michelinovim zvjezdicama, marinama za jahte i hotelima svjetske klase, osigurava sve preduvjete za uspješno tržište luksuznih nekretnina

REMINGTON CHRISTIE'S uspješno kombinira svoju lokalnu stručnost sa svojim globalnim znanjem i dosegom zajedno s personaliziranom uslugom koju podupire 250 godina tradicije brenda CHRISTIE'S. Naše sjedište pozicionirano je na Opatijskoj rivijeri, a svojom prisutnošću u Istri, Dalmaciji, Dubrovniku i Zagrebu, u mogućnosti smo ponuditi neusporedivu uslugu i podršku pri kupnji Vaše luksuzne nekretnine u Hrvatskoj.

Na poveznici u nastavku možete pregledati našu ponudu nekretnina s pogledom na more za prodaju u Hrvatskoj:

Nekretnine s pogledom na more - prodaja

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.