Remington Christie's

Kupnja luksuznih nekretnina Hrvatska

Želite kupiti ekskluzivnu nekretninu u Hrvatskoj?

Christie’s International Real Estate - Remington Realty je agencija specijalizirana za posredovanje ekskluzivnim nekretninama. Većina kuća i stanova visokog je ili vrlo visokog standarda.

Ekskluzivno tržište nekretnina

Zahvaljujući vrlo dobroj potražnji za ekskluzivnim nekretninama u Hrvatskoj, može se očekivati kontinuirani pozitivan razvoj vrijednosti na tržištu nekretnina. U sljedećih nekoliko godina Hrvatska bi trebala nastaviti snažno rasti u odnosu na ostale europske zemlje.

Kupci i prodavatelji, ali i zakupci i iznajmljivači ekskluzivnih nekretnina u Hrvatskoj, trebali bi osigurati da se njihov agent za nekretnine specijalizira za određenu klijentelu ili skupinu nekretnina. Nekretnine u segmentu luksuznih proizvoda često se samo prenose specijaliziranim agentima za nekretnine u Hrvatskoj i diskretno prodaju.

Raspon vrijednih i luksuznih nekretnina ograničen je i vrlo tražen. Taj potencijal trebao bi biti u rukama stručnjaka za nekretnine pri kupnji ili prodaji stana, kuće ili vile. Svakoj prodaji ekskluzivne nekretnine u Hrvatskoj od strane Christie’s International Real Estate - Remington Realty prethodi pažljiva procjena tržišta, kao i profesionalna procjena nekretnina od strane naših ovlaštenih stručnjaka.

Naši agenti za nekretnine uvijek su na vašoj strani. Rado ćemo vam pomoći u našem uredu u Opatiji ili tijekom posjeta nekoj od naših ekskluzivnih nekretnina u ponudi.

Na donjoj poveznici možete provjeriti našu ponudu nekretnina za prodaju u Hrvatskoj:

Nekretnine na prodaju - Hrvatska

 

 

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.