Remington Christie's

Kupnja luksuznih vila Hrvatska

Pomažemo Vam pri kupnji Vaše vile u Hrvatskoj.

Svatko tko posjeduje nekretninu u Hrvatskoj uživa posebne prednosti: blizina većih europskih gradova, blaga mediteranska klima i opušten način života.

Christie’s International Real Estate, broker s kompetencijom i gotovo 250 godina iskustva, ima podružnicu u Hrvatskoj s uredom u centru Opatije – Christie’s Remington Hrvatska.

Nove vile u Hrvatskoj obično su izdašno građene, kvalitetne arhitekture i opreme.

Sve više kvalificiranih, imućnih kupaca želi kupiti vilu u Hrvatskoj kao nekretninu za drugi dom, glavnu rezidenciju ili kao investiciju za najam.

Iz tog razloga potražnja za vilama u Hrvatskoj višestruko premašuje ponudu. Želite li kupiti vilu ili kuću u Hrvatskoj, preporučljivo je kontaktirati stručnjaka za nekretnine.

Christie’s Remington Hrvatska - Vaš agent za vile, kuće i stanove u Hrvatskoj

REMINGTON CHRISTIE’S je specijalizirana agencija za nekretnine u Hrvatskoj s visokokvalitetnim portfeljem pomno odabranih nekretnina za kupnju: od modernih apartmana i kuća do ekskluzivnih vila s bazenom i pogledom na more. S našim sjedištem u Opatiji, rado ćemo Vas savjetovati po pitanju financiranja te izvršiti procjenu Vaše nekretnine u Hrvatskoj od strane naših ovlaštenih stručnjaka.

Stručnjaci REMINGTON CHRISTIE’S-a također Vam mogu pomoći s pregledom trenutnog stanja na tržištu nekretnina.

Brojni klijenti REMINGTON CHRISTIE’S-a pronašli su svoju vilu iz snova u Hrvatskoj. Slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e-maila ili nas posjetite u našem glavnom uredu na adresi Ulica Maršala Tita 81/1, 51410 Opatija, a mi ćemo Vam rado pomoći u procesu kupnje Vašeg doma.

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.