Remington Christie's

Kupnja nekretnina na moru Hrvatska

Hrvatska obala savršeno je mjesto u srcu Europe za vašu kuću uz more. Bilo da odaberete Dalmaciju, Istru, Dubrovnik ili Opatijsku rivijeru, obala nudi niz nekretnina uz more koje mogu zadovoljiti svačiji ukus. Od modernih vila s maksimiziranim prozorima preko povijesnih zgrada do mediteranskih posjeda. Ako više volite udaljenije mjesto s privatnom plažom ili jednostavno želite uživati u svom domu s pogledom na more i imati izravan pristup šetnici uz more, jadranska obala nudi sve mogućnosti.

Nekretnine uz more najtraženije su nekretnine na hrvatskim otocima i obali. Mnoge od ovih nekretnina imaju pristup plaži i mali privatni mol tako da svoj brod možete vezati ispred kuće.

Kristalno čisto more udaljeno svega nekoliko koraka, veličanstven pogled na more, prekrasni zalasci sunca, šum valova i mir, samo su neki od razloga zašto su ovakve nekretnine uvijek tražene na tržištu nekretnina.

Sve više zainteresiranih kupaca odlučuje se za kupnju nekretnina uz more u Hrvatskoj kao investiciju za ostvarivanje prihoda od najma, kao privatnu kuću za odmor ili za potrebe glavne rezidencije.

Na sljedećoj poveznici možete pregledati najljepše nekretnine uz more za prodaju u Hrvatskoj:

Nekretnine uz more - prodaja

Ostajemo Vam rado na raspolaganju za sva pitanja i podršku koju možete zatrebati u procesu kupnje Vaše nekretnine u Hrvatskoj.

Telefon: +385 95 987 0050

Email: office@remingtonchristiesre.hr

Showroom: Ulica Maršala Tita 81/1, 51410 Opatija, Croatia

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.