Remington Christie's

Ekskluzivne nekretnine u Hrvatskoj

Želite kupiti ili prodati ekskluzivnu nekretninu u Hrvatskoj? REMINGTON CHRISTIE'S je agencija specijalizirana za posredovanje u prometu ekskluzivnih nekretnina u cijeloj Hrvatskoj. Velika većina nekretnina u našem portfelju, uključujući nekretnine prvi red uz more, kuće s izravnim pristupom plaži, kuće s bazenom i pogledom na more, penthouse stanove i druge nekretnine, su istaknute, jedinstvene i pomno odabrane nekretnine.

Tržište ekskluzivnih nekretnina

Zahvaljujući sve većoj potražnji za ekskluzivnim nekretninama u Hrvatskoj, može se očekivati ​​nastavak pozitivnog razvoja i rasta vrijednosti na hrvatskom rezidencijalnom tržištu u idućim godinama. Očekuje se da će rast biti potaknut blizinom Hrvatske srednjoeuropskim zemljama i glavnim europskim gospodarskim središtima, uvođenjem eura kao službene valute, očekivanim ulaskom Hrvatske u Shengen zonu i drugim razlozima.

Stambene lokacije za ekskluzivne nekretnine Hrvatska

Kako je Hrvatska jedno od rastućih mediteranskih tržišta nekretnina (second home market) s visokom kvalitetom života, očekuje se porast potražnje za ekskluzivnim nekretninama. Posebno ekskluzivne nekretnine na najtraženijim lokacijama - Istra, Poreč, Rovinj, Opatija, Kvarnerski zaljev, Krk, Split, Trogir, Zadar, Dubrovnik - sve su traženije od strane inozemnih kvalificiranih, imućnih kupaca.

Kupci, kao i prodavatelji, ali i zakupci i najmodavci ekskluzivnih nekretnina u Hrvatskoj, trebali bi obratiti pozornost na specijalizaciju svog agenta za nekretnine za određenu klijentelu ili skupinu nekretnina. Posebice nekretnine u luksuznom i super-luksuznom segmentu često se isključivo dodjeljuju specijaliziranim agentima za nekretnine u Hrvatskoj i diskretno plasiraju na tržište.

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.