Remington Christie's

Luksuzne nekretnine Istra

Želite li kupiti luksuznu nekretninu u Istri?

Vrhunska lokacija, jedinstvena kvaliteta života, visoka rekreacijska vrijednost, regija jedinstvenih prirodnih ljepota. Nije ni čudo što sve više ljudi želi živjeti u Istri, u Hrvatskoj. Istra ima visokokvalitetnu ponudu nekretnina za prodaju, počevši od apartmana s pogledom na more do luksuznih vila prvi red uz more.

Istra - zelena i plava

Istra je najveći poluotok na jadranskoj obali i oaza nadahnuća i bogate baštine koja plijeni fascinaciju putnika sa svih strana svijeta. Istra obuhvaća više od 2.800 četvornih kilometara zemljišta s preko 200.000 stanovnika i obalnom duljinom od 445 km. Bogato kulturno tkivo istarskog poluotoka satkano je od građevina iz gotovo svakog kulturnog doba, uključujući spomenike svjetske klase, poput rimskog amfiteatra u Puli i Eufrazijeve bazilike u Poreču. Zelena kopnena Istra, poznata po svom bijelom tartufu i svjetski poznatom maslinovom ulju, prekrivena je brežuljcima i plodnim ravnicama koje su kroz povijest Istre činile savršenu platformu za formiranje sela i vinograda na brežuljcima. Danas zelena Istra nudi savršeno okruženje za butične seoske hotele, seoske restorane i vinske podrume. Plava, primorska Istra može se pohvaliti nekim od najekskluzivnijih hotela na jadranskoj obali, gastronomijom svjetske klase, nacionalnim parkom Brioni i desetak mediteranskih starih gradova koji oduzimaju dah razbacani duž obale poluotoka.

Istarski poluotok nudi jedno od najrazvijenijih i najkvalitetnijih tržišta nekretnina na jadranskoj obali. Unutrašnjost Istre uglavnom je izgrađena od tradicionalnih kamenih kuća, finka, privatnih imanja i vila s bazenima, koje u posljednje vrijeme sve više zamjenjuju moderne kuće s bazenima i luksuznim nekretninama za prodaju i iznajmljivanje. Obalni dio Istre nudi veliki broj modernih i tradicionalnih nekretnina, uključujući kuće na rivi, kuće s pogledom na more, kuće na plaži za prodaju, luksuzne stanove za prodaju i iznajmljivanje te luksuzne nekretnine na prodaju općenito.

Zračne luke u Puli, Rijeci, Trstu, Zagrebu i Veneciji osiguravaju snažne putne veze s većinom najvećih europskih i međunarodnih gradova i čine Istru savršenim mjestom za vaš drugi dom u Europi.

Upečatljiva arhitektura i prirodni materijali

Istarske kuće imaju modernu arhitekturu s nepogrešivim potpisom. Prirodni materijali i neobični elementi te detalji dizajna interijera stvaraju ambijent koji zadovoljava najviše estetske zahtjeve.

Međutim, prave dizajnerske kuće rijetke su čak u Istri i diskretno se trguju među pronicljivom klijentelom. Christie’s International Real Estate - Remington Realty stoga je prva adresa i za prodaju i za kupnju istarske dizajnerske kuće - specijalizirani smo za visokokvalitetne nekretnine u traženim istarskim gradovima.

Christie’s International Real Estate - Remington Realty: vaš stručnjak za kupnju i prodaju kuća i vila u Istri

Zbog naše specijalizacije redovito nas konzultiraju brojni prodavatelji i potencijalni kupci kuća i vila na traženim mjestima u Istri. Kod nas nekretnine za prodaju zadovoljavaju veliki broj potencijalnih kupaca koji mogu pronaći naše odabrane nekretnine, bilo u Puli, Poreču ili Novigradu.

Našu ponudu nekretnina za prodaju u Istri možete pronaći na donjoj poveznici:

Nekretnine na prodaju - Istra

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.