Remington Christie's

Nekretnine Istra

Otkrijte najbolje lokacije u Istri za ulaganje u nekretnine

Istra nudi nekoliko popularnih područja za ulaganje u nekretnine, od kojih svako ima svoj jedinstveni šarm i potencijal ulaganja. Evo nekih od popularnih područja u Istri:

Pula, kao najveći grad u Istri, Pula je središte aktivnosti i popularan izbor za ulaganje u nekretnine. Grad se može pohvaliti bogatom poviješću, uključujući dobro očuvani rimski amfiteatar, i nudi živahnu kulturnu scenu. Obalni položaj Pule, s prekrasnim plažama i marinom, privlači i turiste i kupce nekretnina.

Nekretnine u Puli

Remington Christie's

Rovinj, poznat kao jedan od najslikovitijih gradova u Istri, Rovinj je vrlo traženo područje za ulaganje u nekretnine. Njegov očaravajući stari grad, šarene zgrade i slikovito obalno okruženje stvaraju zadivljujuću atmosferu. Popularnost Rovinja među turistima odražava se na snažno tržište iznajmljivanja i potencijal za dobar povrat ulaganja.

Nekretnine u Rovinju

Poreč je još jedno popularno odredište u Istri, poznato po svojoj dobro očuvanoj povijesnoj jezgri i Eufrazijevoj bazilici koja je pod zaštitom UNESCO-a. Grad nudi mješavinu modernih sadržaja, prekrasnih plaža i živahne turističke industrije. Popularnost Poreča kao destinacije za odmor čini ga atraktivnim područjem za ulaganja u nekretnine.

Nekretnine u Poreču

Umag, smješten u sjeverozapadnom dijelu Istre, Umag je šarmantan obalni gradić poznat po bogatoj povijesti, sportskim događanjima i prekrasnim plažama. Umaška marina, golf tereni i blizina susjednih zemalja poput Slovenije i Italije čine ga privlačnim izborom za ulaganje u nekretnine.

Nekretnine u Umagu

Remington Christie's

Motovun je gradić na brežuljku u središnjoj Istri koji nudi mirnu atmosferu i prekrasan pogled na okolnu prirodu. Srednjovjekovna arhitektura grada, festivali tartufa i blizina vinograda čine ga privlačnim mjestom za one koji traže sporiji način života.

Nekretnine u Motovunu

Novigrad, smješten na zapadnoj obali Istre, Novigrad je šarmantan obalni grad s bogatom poviješću i užurbanom marinom. Nudi mješavinu povijesnih znamenitosti, prekrasnih plaža i niza sadržaja koji služe i stanovnicima i turistima. Popularnost Novigrada kao destinacije za odmor doprinosi njegovom potencijalu ulaganja u nekretnine.

Nekretnine u Novigradu

Ovo su samo neki od primjera popularnih područja u Istri za ulaganje u nekretnine. Važno je provesti temeljito istraživanje, posjetiti različita područja i konzultirati se s lokalnim agentima za nekretnine ili stručnjacima za nekretnine kako biste procijenili specifične investicijske potencijale i prilike na svakoj lokaciji.

×

Hvala Vam!

Zaprimili smo Vaš e-mail

Više informacija.