Remington Christie's

Nekretnine Opatija

Želite kupiti ili prodati nekretninu u Opatiju?

Mnogi ljudi smatraju nekretnine jednim od najsigurnijih i najstabilnijih ulaganja. Međutim, stručnjaci znaju da neki uvjeti moraju biti ostvareni. Primjerice, ključno je gdje se nekretnine nalaze.

Opatijska rivijera je jedna od najpopularnijih regija u Hrvatskoj

Nije ni čudo da su nekretnine u Opatiji oduvijek bile tražene, prvenstveno vile s bazenom i stanovi s pogledom na more. S druge strane, relativno su rijetke ponude jedinstvenih vila prvi red uz more.

Opatijska rivijera već gotovo dva stoljeća privlači posjetitelje svojom umjerenom, cjelogodišnjom mikroklimom, svojom secesijskom arhitekturom, povijesnim parkovima, elegantnim marinama, plažama i restoranima te direktnim pristupom prirodnom parku Učka. Opatijska rivijera savršeno je područje pogodno za život na otvorenom gotovo cijelu godinu. Zavodljiv spoj povijesti, kulture, gastronomije i opuštenog načina života na Rivijeri ono je što vodi ljude u Opatiju koja je idealno smještena blizu netaknutih prirodnih plaža otoka Cresa i Lošinja, slikovitih brežuljaka poluotoka Istre, vibratnog života hrvatskog glavnog grada Zagreba i svjetski poznate talijanske provincije Friuli - Venezia - Giulia sa brojnim povijesnim gradovima.

Opatija i njezina rivijera mogu se pohvaliti sa jednim od najvrjednijih tržišta luksuznih nekretnina na jadranskoj obali. Područje nudi niz luksuznih nekretnina za prodaju, uključujući nekretnine prvi red uz more, luksuzne kuće, kuće s pogledom na more, kuće s bazenima, luksuzne vile, luksuzne stanove i drugo.

Na poveznicama u nastavku možete vidjeti našu ponudu nekretnina za prodaju na Opatijskoj rivijeri:

REMINGTON CHRISTIE’S pruža Vam podršku u potrazi za odgovarajućom nekretninom u Opatiji

REMINGTON CHRISTIE’S, renomirana agencija za nekretnine sa sjedištem u Opatiji, rado pomaže zainteresiranima u potrazi njihove nekretnine u Opatiji. Kao lokalni agent za nekretnine s najboljim vezama, REMINGTON CHRISTIE’S ima vrlo dobar pregled tržišta.

REMINGTON CHRISTIE’S također nudi prodavateljima potrebnu stručnost u procjeni nekretnine kako bi se postigla optimalna cijena.

Kupci i prodavatelji, ali i najmoprimci i najmodavci nekretnina u Istri, trebaju obratiti pozornost na dosljednu specijalizaciju agenta za nekretnine za određenu klijentelu ili skupinu nekretnina. Što je vaš agent za nekretnine bolje upoznat s lokalnim uvjetima i vašim zahtjevima, kupnja ili prodaja vaše nekretnine može uspjeti brže i lakše.

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.