Remington Christie's

Građevinsko zemljište sa projektom blizu mora - Istra - Novigrad

Novigrad, Istra, Hrvatska

CIJENA:

600.000 €
907 m2 Zemljište
75 Km Zračna luka
< 250 m Od mora
3% +PDV Posr. naknada kupca
202314656 Broj oglasa
print mail

Remington Realty
Christie’s International Real Estate

+385 95 987 0050

Remington Christie's

Ivan Kovačić

Managing Partner

+385.91.28.31.988 ivankovacic@remingtonchristiesre.hr

Opis nekretnine

Smješteno u Novigradu, u slikovitoj Istri, ovo zemljište s projektom je izvrsna prilika. Ova prekrasna parcela nalazi se svega 150 metara od mora i dolazi s pravomoćnom građevinskom dozvolom i projektom za igradnju moderne vile.

MJESTO

Prostirući se na 907 m2, ovo fantastično zemljište predstavlja jedinstvenu priliku za izgradnju kuće iz snova na jednoj od najtraženijih lokacija u regiji. Ne samo da se grad može pohvaliti bogatom kulturnom baštinom i očuvanom prirodnom ljepotom, već je i arhitektonski dragulj prepun zadivljujućih povijesnih znamenitosti. Jedan od primjera bogate povijesti Novigrada su poznate gradske zidine koje su stoljećima grlile i štitile grad. Povoljna klima, vrhunska hrana u nekim od najboljih restorana Michelinovih preporuka u Hrvatskoj, vrhunska istarska vina i ekstra djevičansko maslinovo ulje. Novigrad je poznat po najspektakularnijim i najromantičnijim zalascima sunca, nudeći svaku večer drugu paletu boja.

PLANIRANJE

Lokalna vlast je općina Novigrad. Nalazi se u zoni mješovite namjene M1 (pretežno stambena izgradnja). U ovoj zoni dopuštena je gradnja stambenih zgrada - jednoobiteljskih, višestambenih i višestambenih zgrada suterena +prizemlja +2 kata, koeficijenta izgrađenosti (kg) 0,30. U višeobiteljskim i višestambenim zgradama dopuštena je gradnja funkcionalnih cjelina stambene, poslovne i javne i društvene namjene (upravne, socijalne, zdravstvene, predškolske, kulturne, sakralne...).

VLASNIŠTVO

Parcela je u vlasništvu društva s ograničenom odgovornošću.

Sve informacije dostupne su na upit.

Sadržaj

Pratite nas

Facebook LinkedIn Instagram

Istra

Remington Christie's

Istra

Istra je najveći poluotok na jadranskoj obali i oaza inspiracije i bogate baštine koja fascinara putnike iz svih krajeva svijeta. Istra obuhvaća preko 2.800 kvadratnih kilometara površine s preko 200.000 stanovnika i dužinom obale od 445 km. Raskošno kulturno tkivo istarskog poluotoka iispleteno je od građevinama gotovo svih povijesnih razdoblja, uključujući spomenike svjetskog značaja, poput rimskog amfiteatra u...

Pročitajte više

Nastavite Vašu Pretragu

Remington Christie's

Građevinsko zemljište s pogledom na more, Poreč

Poreč, Istra, Hrvatska

747.000 €
Remington Christie's

Građevinsko zemljište za prodaju - Višnjan, Istra

Poreč, Istra, Hrvatska

Cijena na upit
Remington Christie's

Građevinsko zemljište - Poreč, Istra

Poreč, Istra, Hrvatska

340.000 €
Remington Christie's

Zemljište sa projektom za modernu vilu - Novigrad

Novigrad, Istra, Hrvatska

580.000 €
×

Hvala Vam!

Zaprimili smo Vaš e-mail

Više informacija.