Remington Christie's

Građevinsko zemljište u okolici Višnjana, Istra

Poreč, Istra, Hrvatska

CIJENA:

88.125 €
1863 m2 Zemljište
55 Km Zračna luka
< 10 km Od mora
3% +PDV Posr. naknada kupca
202214568 Broj oglasa
print mail

Remington Realty
Christie’s International Real Estate

+385 95 987 0050

Remington Christie's

Ivana Brkljačić

Sales Department Manager

+385.95.98.70.050 office@remingtonchristiesre.hr

Opis nekretnine

Ovo građevinsko zemljište smješteno u blizini zapadne obale Istre i udaljeno je svega 10 km od grada Poreča. Zemljište je djelomično unutar građevinskog područja naselja (708 m2 od ukupno 1.863 m2).

MJESTO

Zemljište se nalazi istočno od sela Višnjan, a veličine je 1.863 m². Mjesto Višnjan nudi sve potrebno za svakodnevni boravak: trgovinu mješovite robe, pekaru, mesnicu, pizzeriu, istarsku konobu, bankomat i ambulantu.

LOKACIJA

Smješten na brežuljku, u blizini izlaza s nove istarske magistrale „Y“ koja povezuje Pulu sa slovenskom granicom, Višnjan je danas poznat u Istri i inozemstvu po svom planetariju i raznim pratećim aktivnostima. Šetajući uličicama starog dijela Višnjana možete doživjeti duh bogate povijesne baštine ovog mjesta. Višnjan je uspješno očuvao svoju autohtonost te ovdje možete uživati u bogatoj ponudi tradicionalnih istarskih jela, kvalitetnim vinima renomiranih vinara, maslinovom ulju i mnogim drugim domaćim i ekološkim proizvodima koje možete kušati u ugodnom ambijentu vinskog podruma, gostionice, restorana ili agroturizama. Biciklističke staze povezuju ovo područje s Porečom, priobaljem Istre, središnjom Istrom i atraktivnom jamom Baredine, koja se nalazi na pola puta između Višnjana i Poreča. Prekrasna okolna područja idealna su za planinarenje i vožnju biciklom - na taj način možete uroniti u Istarski krajolik i  upoznati zemlju i njezine ljude.

Vjerojatno najpoznatija biciklistička ruta koja prolazi ovim područjem je Parenzana. Riječ je o nekadašnjoj željezničkoj pruzi koja je nekada povezivala Trst i Poreč, bila je „žila kucavica“ istarskog gospodarstva, a danas predstavlja turističku atrakciju.

PLANIRANJE

Lokalna vlast je Općinsko vijeće općine Višnjan. Dio parcele je predviđen kao građevinsko zemljište, dok na drugom dijelu trenutno nije dozvoljena gradnja. Na parceli se nalaze brojna stabla i ostalo nisko raslinje.

VLASNIŠTVO

Zemljište je u vlasništvu nekoliko fizičkih osoba, a dodatne informacije su dostupne na zahtjev.

PDV

Nekretnina nije u sustavu PDV-a.

Sadržaj

Kanalizacijski servis na ulici

Vodoopskrba u ulici

Pogled na more

Pratite nas

Facebook LinkedIn Instagram

Istra

Remington Christie's

Istra

Istra je najveći poluotok na jadranskoj obali i oaza inspiracije i bogate baštine koja fascinara putnike iz svih krajeva svijeta. Istra obuhvaća preko 2.800 kvadratnih kilometara površine s preko 200.000 stanovnika i dužinom obale od 445 km. Raskošno kulturno tkivo istarskog poluotoka iispleteno je od građevinama gotovo svih povijesnih razdoblja, uključujući spomenike svjetskog značaja, poput rimskog amfiteatra u...

Pročitajte više

Nastavite Vašu Pretragu

Remington Christie's

Građevinsko zemljište za prodaju - Višnjan, Istra

Poreč, Istra, Hrvatska

Cijena na upit
×

Hvala Vam!

Zaprimili smo Vaš e-mail

Više informacija.