Remington Christie's

3 nekretnine s dizajnerskim interijerom

Dobar dizajner interijera rješava funkcionalnost prostora i stvara poželjnu estetiku. Pravilno dizajniran interijer pomaže osigurati lako održavanje kuće na duži rok. Osim toga, kada je dizajn dobar, oštećenja su vrlo rijetka jer se vjerojatno neće dogoditi nesreće što uzrokuje štetu na lomljivom namještaju i bilo kojoj drugoj opremi. Zbog svega navedenog, naš je blog odlučio predstaviti Vam tri luksuzne nekretnine u Hrvatskoj s dizajnerskim interijerom.

December 1, 2020

Luksuzan stan u centru grada Zagreba

Uređen od strane poznatog dizajnera interijera, ovaj stan u Zagrebu kombinira elegantne, moderne i klasične elemente, stvarajući jedinstveni prostor.

Besprijekoran dizajn interijera obuhvaća namještaj po mjeri i dizajnerski namještaj, profinjenu paletu boja te visokokvalitetne kućanske uređaje.

Ovaj se stan može pohvaliti sa 172 m2 svijetlog i prozračnog životnog prostora i 30 m2 spremišta.

Ova zapanjujuća nekretnina u potpunosti je prilagođena potrebama i modernom načinu života četveročlane obitelji, objedinjujući 3 spavaće sobe i 4 kupaonice u skladnu i funkcionalnu cjelinu.

Visoki stropovi i balkon s okomitim vrtom sa sustavom navodnjavanja upotpunjuju ovu jedinstvenu ponudu.

Luksuzna vila u Istri

Smještena na zapadnoj obali slikovite Istre, ova zapanjujuća vila zrači luksuzom i elegancijom, a može se pohvaliti s 3 spavaće sobe, sve s vlastitim kupaonicama, dnevnim boravkom, poptuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom.

Dodatni smještaj pruža prekrasna gostinjska kuća s 2 spavaće sobe, obje s vlastitim kupaonicama.

Svaka od 5 spavaćih soba pažljivo je dovršena sa stilskim naglascima, a lagane i prozračne interijere karakterizira mediteranska elegancija s prikazanim impresivnim detaljima.

Natkrivena veranda pored bazena i prostrane terase upotpunjuju ovu veličanstvenu rezidenciju.

Moderna vila blizu Poreča

Ova prekrasna suvremena vila nalazi se na samo 20 minuta vožnje od istarske zapadne obale i idiličnog starog grada Poreča. Smješten na osamljenom mjestu i okružen zelenilom, ovaj je objekt savršeno utočište na istarskom poluotoku. Kuća je dizajnirana na dvije razine, a završena je kvalitetnim talijanskim namještajem, opremom i materijalima i prozorima od poda do stropa koji unose prekrasnu svjetlost u životne prostore.

Dizajnerski namještaj i visokokvalitetne završne obloge elegantno su kombinirani s prirodnim okruženjem i s prostranom vanjskom terasom savršenom za prekrasnu istarsku klimu, stvarajući doživljaj življenja  u prostoru koji nezamjetno povezuje unutarnji i vanjski dio kuće, gdje je terasa prirodni produžetak dnevnog boravka.

×

Hvala Vam!

Zaprimili smo Vaš e-mail

Više informacija.