Remington Christie's

4 luksuzna stana s pogledom na more na Jadranskoj obali

Naš blog predstavlja četiri elegantnih apartmana s nesmetanim panoramskim pogledom na more. Bez obzira jesu li namješteni ili ne, ovi apartmani su izvrsna prilika za drugi dom u prekrasnoj Istri ili na Opatijskoj rivijeri.

February 1, 2021

Veličanstvena rezidencija na Opatijskoj rivijeri

Ova veličanstvena penthouse rezidencija sa 3 spavaće sobe može se pohvaliti prostranim životnim prostorom i prozorima u punoj visini prostorija koji omoućuju nesmetani panoramski pogled na Kvarnerski zaljev.

Spavaće sobe s elegantnim proporcijama okrenute su prema istoku i omogućuju cjelodnevnu obasjanost suncem kroz maksimizirane prozorske otvore. Sve prostorije, uključujući i kupaonice, opremljene su kvalitetnim materijalima i opremom te se mogu pohvaliti podnim grijanjem.

Maksimalna privatnost rezidencije omogućena je kroz direktni pristup dizalom iz prostrane podzemne garaže u kojoj su osigurana 3 parkirna mjesta i spremište.

Nekretnina se nalazi na iznimnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta pješačke udaljenosti od povijesnog centra grada s brojnim gastronomskim, sportskim i kulturnim sadržajima nadohvat ruke.

Stan na prodaju - Rabac, Istra

Ovaj apartman nalazi se na istočnoj obali Istre, samo nekoliko minuta vožnje od grada Labina.

Smješten svega pet minuta hoda od najbliže plaže, kafića, restorana i butika, ovaj elegantni apartman pruža udobnost i jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima.

Apartman se može pohvaliti jedinstvenim pogledom na Jadransko more, a ima 101 m2 interijera koji uključuje tri spavaće sobe, dvije kupaonice, WC, garderobu, kuhinju, blagovaonicu i dnevnog boravak koncepta otvorenog prostora, kao i šarmantnu terasu s pogledom na zaljev.

Jedno parkirno mjesto u garaži uključeno je u cijenu apartmana, dok se dodatna parkirna mjesta mogu kupiti zasebno.

Samo neki od sadržaja u zgradi koji se također mogu koristiti su: izvanredan preljevni bazen sa sunčalištem i pogledom na more, puni pristup svim wellness i rekreacijskim sadržajima, vinski bar i trgovina s degustacijom vrhunskih domaćih vina i maslinovih ulja.

Stan s pogledom na more - Opatijska rivijera

Ovaj moderan stan u novogradnji može se pohvaliti nesmetanim pogledom na more i kvarneski zaljev te neposrednom blizinom centra grada. Otvorena kuhinja povezana je sa blagovaonom i dnevnim prostorom koji je povezan sa prostranom intimnom terasom. Prozori u punoj visini prostora omogućuju ulazak dnevne svjetlosti u prostor i omogućavaju dominantan pogled na more. Stan raspolaže sa dva parkirna mjesta u garaži kao i mogučnošću korištenja zajedničkog bazena i zatvorenog dvorišta i parkirališta.

Ukupno izgrađena površina: 126 m2, od čega 100 m2 interijer i 26 m2 terasa.

Luksuzan stan u Opatiji

Ovaj luksuzni apartman nalazi se u mirnom dijelu Opatije, u blizini svih sadržaja, caffe barova, restorana i butika.

Smješten je na zadnjem katu novoizgrađene zgrade s ukupno šest stanova, a može se pohvaliti i s nesmetanim panoramskim pogledom na more, Opatijsku rivijeru i Kvarnerski zaljev.

Stan se sastoji od ulaza, hodnika, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spremišta i terase.

Svaka soba ima sustav podnog grijanja (Daikin oprema) i visokokvalitetnu aluminijsku stolariju s velikim staklenim stijenama i električnim upravljanjem roleta.

Stanu priprada i pravo korištenja zajedničkog vanjskog bazena s prostorom za sunčanje, kao i dva parkirna mjesta u garaži.

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.