Remington Christie's

CHRISTIE'S | Remington Realty Hrvatska sudjelovao je na Adria Luxury Summitu

Premium regionalna business konferencija Adria Luxury Summit, u organizaciji Adria Medije Zagreb, po drugi je put okupila regionalne lidere u segmentu luxury industrije i biznisa. U Hotelu Esplanade Zagreb, 12. studenog, uz limitirani broj sudionika By Invitation Only i u skladu s epidemološkim mjerama, okupili su se predstavnici globalnih tvrtki kako bi kroz zanimljive panele te vrsne primjere pružili odgovore na pitanja o budućim investicijama, trendovima poslovanja te projekcijama rasta i razvoja.

Velike promjene i vizija budućnosti bile su u fokusu ovogodišnjih tema i panela, što je potvrdilo Adria Luxury Summit kao idealno mjesto upoznavanja s budućnošću luksuzne industrije, uspostavljanje novih kontakata i otkrivanje novih poslovnih prilika.

Na panelu LUXURY INVESTMENTS i temu važnosti ulaganja u kulturu i nekretnine kao odraza osviještenosti, svoje iskustvo podijelio je i Ivan Kovačić, Izvršni direktor Remington Realty Christie’s International. Na panelu su sudjelovali i Veljko Marton, kolekcionar i vlasnik Martimexa, i Branko Franceschi, ravnatelj Moderne Galerije.

Svi panelisti složni su da projekti u koje će se u budućnosti ulagati neće nužno biti klasičnog formata i neće uvijek privlačiti pozornost veličinom investicije, već jedinstvenim sadržajem i iskustvom koje se nudi. Unatoč godini koju je obilježila pandemija, sugovornici i gosti Adria Luxury Summita složili su se kako će luksuzna ponuda regije te razvoj u tom smjeru biti snažan pokretač ekonomije u godinama koje dolaze. Potvrdili su to svojim iskustvom i planovima za razvoj o kojima će biti riječi na sljedećem Adria Luxury Summitu 2021. godine.

 

November 12, 2020
×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.