Remington Christie's

Agencija za nekretnine Opatija

Christie’s International Real Estate – Remington Realty je vodeća agencija za nekretnine u Opatiji

Naš tim vodi se načelom integriteta kada je u pitanju kupnja, prodaja ili najam, kuće ili stana, procjena vrijednosti nekretnine te savjetovanje. Dobrog agenta za nekretnine u Opatiji karakterizira visoka razina profesionalne kompetencije, osobna predanost i stručno osposobljeni djelatnici s izvrsnim znanjem o nekretninama.

Remington I Christie’s  jedan je od etabliranih agenata za nekretnine s izvrsnom reputacijom za luksuzne nekretnine u Hrvatskoj.

Agencija djeluje na području cijele Hrvatske s glavnim uredom u centru grada Opatije, a Christie’s Remington agenti stavljaju poseban naglasak na personaliziranu uslugu nekretnina i osiguravaju profesionalnu kompetenciju. Kao Vaši osobni agenti za nekretnine, vidimo se kao integralni i pouzdani partner za sve aspekte Vaše nekretnine u Opatiji.

Tražite iskusnog agenta za nekretnine u Opatiji?

Živjeti na Opatijskoj rivijeri, bilo kao vlasnik nekretnine ili u najmu: Iz godine u godinu ljudi iz cijele Europe ispunjavaju ovaj san. No, visokokvalitetne luksuzne nekretnine su rijetke. Zbog toga je još važnije pronaći pravog agenta za nekretnine u Opatiji koja je jedinstveno tržište kada je u pitanju život. Posebice nekretnine u visokom i luksuznom segmentu često se isključivo dodjeljuju specijaliziranim agentima za nekretnine u Opatiji i diskretno plasiraju na zahtjev.

Opatijska rivijera se posljednjih godina razvila u vrlo traženu i atraktivnu lokaciju. Manji stanovi, novogradnje, moderne vile ili penthouse stanovi u Opatiji posebno su traženi i postaju sve popularniji.

Opatija se prije svega ističe kao idealna lokacija za kupnju nekretnine zbog dobre infrastrukture i okolnih područja. Brojni restorani, kafići i široka ponuda butika i trgovina obogaćuju ovaj grad i pružaju mu visoku vrijednost. Blizina Istre također čini ovu lokaciju jednom od najtraženijih područja za kupnju nekretnine u Hrvatskoj.

Nekretnine u Opatiji su vrlo tražene stoga je pri kupnji ili prodaji nekretnine preporučljivo konzultirati se sa specijaliziranim agentom za nekretnine. Naš profesionalni tim stoji vam na raspolaganju za bilo kakvu podršku koja vam je potrebna tijekom ovog procesa.

Na poveznicama u nastavku možete pogledati našu ponudu nekretnina za prodaju na Opatijskoj rivijeri:

Zašto kupiti nekretninu na Opatijskoj rivijeri?

Opatijska rivijera već gotovo dva stoljeća privlači posjetitelje svojom umjerenom, cjelogodišnjom mikroklimom, svojom secesijskom arhitekturom, povijesnim parkovima, elegantnim marinama, plažama i restoranima te direktnim pristupom prirodnom parku Učka. Opatijska rivijera savršeno je područje pogodno za život na otvorenom gotovo cijelu godinu. Zavodljiv spoj povijesti, kulture, gastronomije i opuštenog načina života na Rivijeri ono je što vodi ljude u Opatiju koja je idealno smještena blizu netaknutih prirodnih plaža otoka Cresa i Lošinja, slikovitih brežuljaka poluotoka Istre, vibratnog života hrvatskog glavnog grada Zagreba i svjetski poznate talijanske provincije Friuli - Venezia - Giulia sa brojnim povijesnim gradovima.

Opatija i njezina rivijera mogu se pohvaliti sa jednim od najvrjednijih tržišta luksuznih nekretnina na jadranskoj obali. Područje nudi niz luksuznih nekretnina za prodaju, uključujući nekretnine prvi red uz more, luksuzne kuće, kuće s pogledom na more, kuće s bazenima, luksuzne vile, luksuzne stanove i drugo.

Vaš agent za nekretnine u Hrvatskoj: Christie’s International Real Estate – Remington Realty

Naš tim jamči visoku razinu profesionalne stručnosti i iskustva u prodaji nekretnina u Hrvatskoj te će vas podržati u svim pitanjima ako želite prodati ili kupiti stan, kuću/vilu ili zemljište.

Ne samo u vođenju procesa prodaje/kupnje, već i u preciznoj procjeni vrijednosti, savjetima i podršci prodavateljima i kupcima do konačne ovjere kod javnog bilježnika, stojimo na Vašoj strani riječima i djelima.

Kao Vaš osobni agent za nekretnine, vidimo se kao integralni i pouzdani partner za sve aspekte vaše nekretnine u Hrvatskoj.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila (office@remingtonchristiesre.hr), telefona (+385 95 98 70 050) ili kontakt forme (kliknite ovdje).

 

×

Hvala Vam!

Zaprimili smo Vaš e-mail

Više informacija.