Remington Christie's

Luksuzna vila za prodaju Hrvatska

Najekskluzivnija nekretnina prvi red uz more na prodaju u Istri

Ova vila prvi red do mora nalazi se na jugu istarskog poluotoka, u blizini grada Pule. Nudi panoramu od koje zastaje dah i cca. 540 m2 luksuznog interijera.

Ova izuzetna vila može se pohvaliti izravnim pristupom moru i plaži i predstavlja jedinstvenu priliku da u potpunosti doživite ugodnu blagu klimu Mediterana.

Vila se sastoji od 5 spavaćih soba, sve s vlastitim kupaonicama, garderobama i balkonima s pogledom na more, dva WC-a, praonice, sobe za igru, ureda s vlastitom kupaonicom i izlazom na terasu, dnevnog boravka, lijepo dizajnirane kuhinje i blagovaonice koncepta otvorenog prostora. Sobe, preplavljene prirodnim svjetlom zahvaljujući prozorima u punoj visini prostorija, nude jednostavnu eleganciju. Master spavaća soba od 80 m2 uključuje i relax prostor koji je povezan s privatnom terasom i pruža panoramski pogled na more.

Vanjski grijani preljevni bazen s masažnim mlaznicama (dužine 14 metara), prostor za sunčanje, prekrasan vrt s maslinama i mediteranskim biljem, vanjska kuhinja s grillom na ugljen i prostor za objedovanje na otvorenom s automatskom tendom (za 12-16 osoba) nude nevjerojatna mjesta za zabavu i opuštanje.

Sauna s automatskom regulacijom vlage i izravnim pristupom bazenu, fitnes, prostor za opuštanje i bar te prozori u punoj visini prostorija dodaju zavidne detalje ovoj jedinstvenoj vili.

Vila također posjeduje garažu za jedan automobil te dodatan vanjski parking za 3 automobila.

U gradnji ove vile korišteni su samo vrhunski materijali, oprema, uređaji i namještaj. Terazzo je rađen od strane venecijanskih majstora, kamen Plano iz kamenoloma Trogir je na fasadi u kombinaciji sa crnim kaljenim staklom, drveni podovi u eksterijeru (arish i tik), izbor visokovalitetnih talijanskih furnira, glatki beton unutarnjih zidova, Reiner stolarija s električnim upravljanjem te sanitarije Grohe i Duravit.

Ova vila ima i full smart house sistem te daljinsko upravljanje rasvjetom, hlađenjem i grijanjem, kao i heos centralni multimedijski sistem koji pruža mogućnost puštanja muzike u svakoj sobi zasebno i u vanjskom prostoru.

Cijeli objekt ima i podno grijanje te su klimatizacija i podno grijanje na zasebne dizalice topline.

Kako bi se osigurala sigurnost i privatnost budućim vlasnicima, nekretnina je opremljena alarm i videonadzorom te ima vanjske barijere u okolišu i električni ulazni portun.  

Nekretnina je u vlasništvu odvojenog društva s ograničenom odgovornošću i prodaje se putem prijenosa 100% poslovnih udjela Društva koje je vlasnik nekretnine.

 

O lokaciji nekretnine

Fažana je pitoreskno mjesto na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, nadomak antičke Pule, te je polazna luka za otočje Brijuni - nacionalni park s atributima zemaljskoga raja. Ovo mjesto je idealno za odmor i rekreaciju te nudi mnogobrojne sadržaje.

Obitelji s djecom pronaći će lijepo uređene plaže i parkove za igru, rekreativci sportske sadržaje, ljubitelji dobre hrane brojne restorane, a zaljubljenici u prirodu predivnu šetnicu uz more gdje svi mogu uživati u zalascima sunca i morskome zraku.

 

Više informacija o ovoj nekretnini, dodatne fotografije i tlocrte možete pronaći na sljedećoj poveznici:

Dizajnerska vila za prodaju uz more - Istra

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.