Remington Christie's

Nekretnine Hrvatska Istra

Želite kupiti ili prodati nekretninu u Istri?

Mnogi ljudi smatraju nekretnine jednim od najsigurnijih i najstabilnijih ulaganja. Međutim, stručnjaci znaju da neki uvjeti moraju biti ostvareni. Primjerice, ključno je gdje se nekretnine nalaze.

Istra je jedna od najtraženijih regija u Hrvatskoj

Nije ni čudo da su nekretnine u Istri oduvijek bile tražene, prvenstveno vile i kuće s pogledom na more. S druge strane, relativno su rijetke ponude jedinstvenih vila prvi red uz more.

Istra je najveći poluotok na jadranskoj obali i oaza inspiracije i bogate baštine koja fascinira putnike iz svih krajeva svijeta. Istra se prostire na preko 2.800 četvornih kilometara zemlje s preko 200.000 stanovnika i dužinom obale od 445 km. Raskošno kulturno tkivo istarskog poluotoka satkano je od građevina iz gotovo svih kulturnih razdoblja, uključujući spomenike svjetske klase poput Rimskog amfiteatra u Puli i Eufrazijeve bazilike u Poreču. Zelena, kopnena Istra, poznata po bijelom tartufima i svjetski poznatom maslinovom ulju, prekrivena je valovitim brežuljcima i plodnim ravnicama koje su kroz povijest Istre činile savršenu platformu za formiranje brdskih sela i vinograda. Zelena Istra danas nudi savršeno okruženje za boutique seoske hotele, seoske restorane i vinske podrume. Plava, obalna Istra može se pohvaliti nekim od najekskluzivnijih hotela na jadranskoj obali, gastronomijom svjetske klase, Nacionalnim parkom Brijuni i desetak prekrasnih mediteranskih starih gradova raštrkanih po obali poluotoka.

Istarski poluotok nudi jedno od najrazvijenijih i najkvalitetnijih tržišta nekretnina na jadranskoj obali. Unutrašnjost Istre uglavnom je izgrađena od tradicionalnih kamenih kuća, finca, privatnih imanja i vila s bazenima, koje u posljednje vrijeme sve više zamjenjuju moderne kuće s bazenima i luksuzne nekretnine za prodaju i iznajmljivanje. Obalni dio Istre nudi veliki broj modernih i tradicionalnih nekretnina uključujući kuće uz more, kuće s pogledom na more, kuće na plaži za prodaju, luksuzne apartmane za prodaju i iznajmljivanje te luksuzne nekretnine za prodaju općenito.

Zračne luke u Puli, Rijeci, Trstu, Zagrebu i Veneciji osiguravaju snažne putne veze s većinom velikih europskih i međunarodnih gradova i čine Istru savršenim mjestom za vaš drugi dom u srcu Europe.

Na poveznicama u nastavku možete pregledati našu ponudu nekretnina za prodaju u Istri:

REMINGTON CHRISTIE’S pruža Vam podršku u potrazi za odgovarajućom nekretninom u Istri

REMINGTON CHRISTIE’S, renomirana agencija za nekretnine sa sjedištem u Opatiji, rado pomaže zainteresiranima u potrazi njihove nekretnine u Istri. Kao lokalni agent za nekretnine s najboljim vezama, REMINGTON CHRISTIE’S ima vrlo dobar pregled tržišta.

REMINGTON CHRISTIE’S također nudi prodavateljima potrebnu stručnost u procjeni nekretnine kako bi se postigla optimalna cijena.

Kupci i prodavatelji, ali i najmoprimci i najmodavci nekretnina u Istri, trebaju obratiti pozornost na dosljednu specijalizaciju agenta za nekretnine za određenu klijentelu ili skupinu nekretnina. Što je vaš agent za nekretnine bolje upoznat s lokalnim uvjetima i vašim zahtjevima, kupnja ili prodaja vaše nekretnine može uspjeti brže i lakše.

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.