Spajanje globalnog znanja i lokalne stručnosti

Kupnja ili prodaja nekretnina visoke vrijednosti može biti složen proces. Dopustite našim stručnim posrednicima  da Vas vode s prilagođenom i pouzdanom razinom usluge na koju se razborita Christie's klijentela oslanja posljednjih 250 godina.

Zašto Remington Realty - Christie's International Real Estate?

Posjedujemo bogato iskustvo u industriji nekretnina kao i detaljno poznavanje lokalnog tržišta koje spajamo s neusporedivim globalnim dosegom naše mreže i našim uvidom u vodeća svjetska tržišta luksuznih proizvoda. Christie’s international Real Estate ima jedinstvenu mogućnost prenijeti na kupce i prodavatelje nekretnina stručnu uslugu kojoj  Christie's klijenti umjetnina vjeruju stoljećima. Kroz ovu snažnu vezu, Christie's otvara vrata izvanrednoj globalnoj publici vrlo imućnih pojedinaca.

Korištenjem naših neusporedivih resursa stvorit ćemo jedinstvenu i pobjedničku marketinšku strategiju za prodaju vaše nekretnine koristeći naše nacionalne, regionalne i globalne odnose.

Globalni pristup. Lokalna stručnost

S povezanim partnerskim Posrednicima širom svijeta, galerijom za prezentaciju nekretnina u Christie's aukcijskoj kući u New Yorku i prisutnošću u mnogima od 53 Christie's ureda i salona, Christie’s International Real Estate nudi neusporedivu razinu prilagođene usluge i globalne vidljivosti. Christie's  neusporedivi doseg  kao i uspostavljeni odnosi s imućnim pojedincima mogu pomoći u pronalaženju pravog kupca za vašu nekretninu, bilo da se kupac nalazi na drugom kraju svijeta ili da živi u Vašoj ulici.

940 Ureda širom svijeta
49 Zemalja i teritorija
141 Posredništva
$115mlrd Godišnja prodaja (USD)

Luksuzne nekretnine dobivaju maksimalnu vidljivost kroz Christie's International Real Estate mrežu

Remington Christies
Remington Christies

Kako privlačimo kvalificirane kupce za Vašu nekretninu

Nekretnine objavljene u Remington Realty i Christie's međunarodnoj nekretninskoj mreži dobivaju međunarodnu izloženost bez premca. S obzirom na ekskluzivnu prirodu Christie's partnerskih ureda, niti jedna druga lokalna tvrtka za promet nekretninama ne može ponuditi takvu izravnu izlaganje kvalificiranim potencijalnim kupcima. Naše platforme za oglašavanje i marketing dizajnirane su za postizanje maksimalnih rezultata na različitim marketinškim platformama.

Ciljane PR i marketinške strategije

Globalna podrška u odnosima s javnošću

Christie's medijske strategije osmišljene su od strane međunarodnih timova za odnose s javnošću kako bi maksimalno povećali izloženost za podružnice i nekretnine u priznatim vijestima i usmjerili promet na oglase nekretnina na christiesrealestate.com. Utjecajne publikacije i novinski mediji rutinski biraju nekretnine u Christie's portfelju za potrebe istaknutih editorijala, lifestyle emisija, emisija o nekretninama, putopisa i poslovnih izvještaja. U organizaciji postoji posvećen tim i dvije globalne tvrtke koje podržavaju navedene marketinške napore.

Reklamne kampanje

Strateški prilagođavamo naše globalno pismeno i digitalno oglašavanje kako bismo se povezali s imućnom publikom potencijalnih kupaca kuća i investitora u nekretnine putem ciljanog plasmana u vodeće nacionalne, regionalne i svjetske publikacije.

partner logo
Remington Christies Remington Christies Remington Christies

Značajne prodaje

Izdvojeno od najboljih prodaja u drugoj polovici 2019. godine iz Christie's International Real Estate globalne mreže partnera.

Remington Christies

Le Grande Maison des Etoiles—Colombier, Saint Barthelemy

Ovo odmaralište na brdu, nazvano Le Grand Maison des Etoiles, što na francuskom znači "Velika kuća zvijezda", nalazi se u naselju Les Etoiles. Imanje je dizajnirano od prirodnih elemenata, uključujući ručno isklesanu vulkansku stijenu, koja je predstavljena u svim prostorijama. Nekretnina se sastoji od tri vile, s ukupno devet spavaćih soba i deset i pol kupaonica; tri bazena; i brojne natkrivene i otvorene terase.

 

30.000.000 €
Remington Christies

Le Cannet—Cannes, France

Ovaj raskošni ljetnikovac nalazi se u prestižnom dijelu Le Canneta, u blizini starog sela. Vlasništvo je jedinstveno. Izgrađena 1906. godine, rezidencija je u potpunosti vraćena u izvornu veličinu. Prekrasan teren uključuje bazen i uređene travnjake. Pogled od 180 stupnjeva proteže se od brda Esterel do Cannenskog zaljeva.

15.700.000 €
Remington Christies

1660 South Ocean Boulevard—Manalapan, Florida

Ova rezidencija u obliku slova L sa šest spavaćih soba objavljena je i prodana za samo osam dana. Kuća ima prozore u punoj visini prostorija s otvorenim pogledom na more. Izgrađena za luksuzni način života, ova nekretnina sadrži bazen sa spa centrom, auto salon za 10 automobila, privatni tunel do plaže ispod državne ceste A1A, tehnologiju pametnih kuća, prostranu lođu s ugrađenom ljetnom kuhinjom, kompletan prostor za osoblje, raskošan primarni apartman te spa i vježbaonicu na nižem katu.

32.400.000 €
Remington Christies

SkyPine Estate—Lake Coeur d’Alene, Idaho

Smješten na idiličnim obalama legendarnog jezera Coeur d'Alene u sjevernom Idahu, SkyPine je jedno od glavnih imanja sjeverozapada. Imanje od 27 hektara sadrži veliku rezidenciju od 16.000 m2, više od 265 metara jezera, potpuno opskrbljenu brodsku kućicu, heliodrom i dva hangara u obližnjoj zračnoj luci Coeur d'Alene. Ova se kuća prodala nakon samo 119 dana na tržištu.

23.000.000 €
Remington Christies

31 Coolong Road—Vaucluse, New South Wales, Australia

Ovaj dom pruža veličanstvene vidike na zaljev u kojima možete uživati u brojnim unutarnjim i vanjskim dnevnim prostorima. Imanje ima čitav paket brodskih sadržaja. Osvijetljeno tenisko igralište i lijepo uređeni vrtovi čine ga savršenim domom za ljubitelje prirode. Dizajniran je kao utočište za obitelji daleko od užurbanog grada.

21.400.000 €
Remington Christies

Casuarina Beach—Lyford Cay, Bahamas

Četiri generacije jedne obitelji posjedovale su ovo očaravajuće imanje u Lyford Cayu na New Providenceu na Bahamima. Lokacija je u potpunosti privatna i sigurna. Smješteno na samoj plaži, imanje je na pješačkoj udaljenosti od ekskluzivnog Lyford Cay kluba. Dizajnirano je od strane arhitekta Robertsona.  Ovaj elegantni dom od 4.492 m2 obnovio je arhitekt Henry Melich 2009. Imanju pripada i 54 metra privatne plaže.

9.000.000 €
logo part

Želite znati vrijednost Vašeg doma?

×

Hvala Vam!

Zaprimili smo Vaš e-mail

Više informacija.