Remington Christie's

Kupnja kuće na moru u Istri

Pomažemo Vam pri kupnji Vašeg doma u Hrvatskoj. U srcu Europe, samo nekoliko sati vožnje od najvećih europskih gradova, uključujući Beč, Milano, München, Budimpeštu, Bratislavu, hrvatska obala još je neotkriveno mediteransko blago s rastućim tržištem luksuznih nekretnina.

Hrvatska obala sa svojih 1.000 otoka i gotovo 1.800 km kopnene obale jedan je od najljepših kutaka Europe. Rastući sektor luksuznih nekretnina u kombinaciji s nedostatkom poreza na nekretnine i još uvijek vrlo pristupačnim cijenama nekretnina koje nude veliki potencijal u prihodima koji iz prihoda od najma ostvaruju rast vrijednosti, čine Hrvatsku savršenim mjestom za kupnju kuće.

Sve veći broj luksuznih kuća prvi red uz more za prodaju

Većina nekretnina koje zastupamo u Hrvatskoj nudi prekrasan pogled na more i sve pogodnosti koje očekujete od luksuzne kuće. Hrvatska nudi širok raspon kuća za prodaju uz more, u arhitektonskom stilu, veličini zgrade, površini zemljišta i vrijednosti nekretnine. Sve je veći broj uglednih kuća uz more koje nude maksimalnu razinu ekskluzivnosti i luksuza s izravnim pristupom plaži.

Potražnja za kućama u Hrvatskoj i na njezinoj obali ima veliki rast. Kupci iz srednje Europe, uključujući Njemačku, Austriju, Poljsku, Češku, Slovačku, zajedno s više kupaca iz cijelog svijeta prepoznali su prednosti posjedovanja kuće u Hrvatskoj.

Naša lokalna prisutnost omogućuje dubinsku lokalnu stručnost i veze, zajedno s najboljim pristupom kućama na lokalnom tržištu koje odabire naš tim agenata diljem obale, uključujući Istru, Dalmaciju, Dubrovnik, Opatiju i druge lokacije. Naša usluga, portfelj i odnosi nemaju premca i omogućuju nam međunarodnim kupcima pružanje bijelih rukavica pri kupnji njihove kuće na obali u Hrvatskoj.

Na donjoj poveznici možete vidjeti sve odabrane vile i kuće uz more dostupne za prodaju:

Nekretnine uz more

×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.