Remington Christie's

Gem, Set, Meč: Otkrijte 3 kuće s ekskluzivnim privatnim teniskim terenima

Kad je riječ o luksuznom životu, nešto je zaista zanimljivo u tome da imate privatni teniski teren samo korak od vrata vašeg doma. Bez obzira jeste li strastveni ljubitelj tenisa ili jednostavno cijenite šarm i prilagodljivost ovog sporta, kuće s teniskim terenima nude neusporedivu razinu elegancije, praktičnosti i zabave.

Ako želite ostvariti san o vlasništvu kuće s teniskim terenom, istražite ove izvanredne nekretnine koje su trenutno dostupne:

 

Vila s grijanim bazenom i teniskim terenom - centralna Istra

 

Ova predivna vila je u mirnom dijelu središnje Istre, a prostire se na velikoj zemljišnoj parceli, pružajući dovoljno prostora za vanjske aktivnosti. Ova vila je utjelovljenje modernog luksuza, a sadrži ne samo teniski teren i grijani bazen, već i pažljivo oblikovan interijer koji nudi udobnost i sofisticiranost.

Više pojedinosti i slika ove nekretnine možete pronaći ovdje.

 

Istarska kamena kuća sa bazenom i teniskim terenom

 

Ova šarmantna kamena kuća besprijekorno spaja tradicionalno s modernim. Smještena usred slikovitog krajolika, nudi prostran bazen i privatni teniski teren koji vas jednostavno pozivaju na aktivnosti na otvorenom. Kuća je obnovljena u tradicionalnom stilu sa modernim detaljima koje kući daju poseban ugođaj.

Otkrijte više o ovoj privlačnoj nekretnini ovdje.

 

Kamena kuća s bazenom i teniskim terenom - Istra

 

Smještena u Istri, ova kamena kuća utjelovljenje je elegancije i udobnosti. S prostranim bazenom i teniskim terenom, nudi idealno okruženje za aktivan način života i opuštanje. Ova nekretnina zrači autentičnim šarmom kamene gradnje, dok istovremeno pruža suvremene sadržaje za udoban život.

Istražite detalje i slike ove primamljive nekretnine ovdje.

Ove izvanredne nekretnine naglašavaju čaroliju kuća s teniskim terenima. Pružaju vam priliku za život u mirnom i luksuznom okruženju dok uživate u praktičnosti vlastitog privatnog teniskog terena. Ako tražite savršenu kombinaciju elegancije, aktivnosti i zabave, ovi domovi su idealan odabir za vaš stil života. Imajte na umu da posjedovanje kuće s teniskim terenom nije samo o posjedovanju mjesta za igru; to je prihvaćanje životnog stila u kojem se luksuz, slobodno vrijeme i sport savršeno spajaju. Bez obzira jeste li strastveni tenisač ili netko tko cijeni ljepotu i funkcionalnost teniskog terena, ove nekretnine nude izvanrednu priliku da doživite najbolje iz oba svijeta.

September 15, 2023
×

Hvala Vam!

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Član našeg tima uskoro će Vas kontaktirati povratno.

Više informacija.